1
Fudbal

MILUNOVIĆ PRESUDIO ‘AZURINIMA’: Minimalac ‘Orlića’ u Beneventu

Objavljeno: 30.03.15 u 23:08

Mlada reprezentacija Srbije iskupila se za poraz od Švedske pošto je u drugom prijateljskom meču odigranom u prethodna četiri dana savladala vršnjake iz Italije i to na gostovanju sa 1:0.

Strelac jedinog gola bio je bivši igrač Crvene zvezde Luka Milunović koji je u 60. minutu koji je nakon oduzete lopte preciznim udarcem savladao golmana Italije Bardija. Mogli su u strelce da se upišu i defanzivci Pantić i Stojković već na samom startu meča kada im je udarce odbranio golman Italije, da bi on ponovo izašao kao pobednik i u 20. minutu kada je zapretio Jojić.

Bolju igru i terensku inicijativu tim Mladena Dodića mogao je da kruniše i u 33. minutu kada je priliku imao Čaušić, ali nije bio dovoljno precizan.

Tek posle Milunovićevog pogotka Italijani su se malo prenuli pa je Beloti u 69. minutu u dobroj prilici praktično pogodio Dmitrovića, a isti igrač je imao šansu i u 83. minutu, ali sa istim (ne)uspehom.

Svakako bi trebalo spomenuti da su Italijani igrali celo drugo poluvreme sa igračem manje pošto je u 45. minutu isključen Berardi.

Italija – Srbija 0:1 (0:0)

Italija: Bardi, Sabelji, Rugani, Romanjoli, Biragi, Benassi, Baseli, Sturaro, Verde, Trota, Berardi.

Srbija: Dmitrović, Stojković, Kovačević, Ćirković, Pantić, Petrović, Brašanac, Milunović, Jojić, Čaušić, Pešić

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter