4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IGRAČI SRBIJE SLOŽNI: Dobra partija protiv snažnog rivala (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.15 u 09:22

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi šamar pošto je rezultatom 2:1 poražena od Portugalije u Lisabonu u utakmici Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Orlovi“ nisu mnogo toga pokazali na meču sa Kristijanom Ronaldom i drugovima, a, praktično, osim spektakularnog gola Matića za špice, izabranici Radovana Ćurčića bili su statisti na terenu.

Međutim, oni veruju da su pokazali mnogo toga.

– Počeli smo utakmicu pomalo uplašeni, ali i u igri rivala osetilo se da nas prilično respektuje. Golove smo primili na način koji je nedopustiv… Znamo da motamo negde da napravimo brejk, da osvojimo bodove na strani. Sada su nam samo pobede potrebne, počev od utakmice protiv Danske u Kopenhagenu. Sa devet bodova do kraja kvaifikacija mislim da bismo mogli da se nađemo u baražu za EP 2016 – rekao je kapiten tima, Branislav Ivanović u Lisabonu.

 

 

 

 

hotsport.rs       

0
0

4 Komentara

  1. После овакве „охрабрујуће“ партије ,ја очекујем у Елбасану бар 3:0 за домаћина,али не службеним резултатом,а можда они буду и победници из два дуела? Вероватно се ни тада нећете стидети и имаћете неке шаблонске полит-комесарске изјаве.

    0
    0
    Odgovori
  2. Хитно укинути А репрезентацију! Тужна је ово репрезантација… Готова је екскурзија и одмор од клупских обавеза, ајде назад у клубове да тамо пљујете крв и гинете…пошто сте се лепо прошетали синоћ. Како вас није срамота да кажете да је ОНО била добра партија???? Напоље сви! Бруко!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vi ste bruka za fudbal, igrate staromodno ko da ste na nekoj reviji, ko se ne razume u fudbal ne bi znao na koju stranu napadate. Svaka čast Markoviću i Ljajiću, jedino oni ulaze u duel i igraju napadački fudbal. Vrati te Drulovića za trenera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter