3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOTOVO JE: Vilson ‘Obilić’ Caković se ne vraća u Albaniju

Objavljeno: 30.03.15 u 20:39

Srpski golman Vilson Caković, koji je posle poteza koji je napravio na meču svog tima Apolonije kada je huliganu istrgao iz ruku zastavu na kojoj je u okviru Velike Albanije bilo ucrtano i Kosovo i Metohija od dela srpske javnosti, već proglašen za novog Miloša Obilića, neće se vraćati u klub iz Fijere.

Naime, nekadašnji igrač Crvene zvezde imao je rok do nedelje da se stavi na raspolaganje treneru, ali kako je on odlučio da ne želi da ponovo prolazi kroz sve na kraju će doći do sporazumnog raskida saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Niti je klub mogao svom golmanu da garantuje bezbednost niti je Caković bio voljan da testira spremnost albanskih navijača da ostvare pretnje koje mu svakodnevno upućuju preko društvenih mreža.

Posle svega najmanje što možemo da očekujemo u narednom periodu je da će neki srpski klub da shvati da se na tržištu nalazi slobodan igrač koji pored svojih golmanskih sposobnosti ima i velike ljudske kvalitete i da će mu ponuditi ugovor. Prva na potezu je Crvena zvezda kojoj je bio u poseti pre nekoliko dana.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter