0
Evrokupovi

DISCIPLINSKI POSTUPAK: UEFA odlučuje o Crnoj Gori i Rusiji

Objavljeno: 30.03.15 u 19:59

Evropska kuća fudbala pokrenula disciplinski postupak protiv Crne Gore i Rusije. Taj meč prekidan je dva puta zbog nasilja navijača i nije ni završen.

Kao što je poznato, meč G grupe kvalifikacija za EP prekinut je već u prvom minutu kada je golman Rusije Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu, a drugi se dogodio u 67. minutu kada je pogođen i njegov saigrač Dmitrij Kombarov.

UEFA je saopštila da je protiv Crne Gore otvorila disciplinski postupak zbog loše organizacije utakmice, a protiv oba nacionalna saveza zbog bacanja petardi i drugih predmeta na teren od strane njihovih navijača.

U trenutku konačnog prekida bilo je 0:0, a tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv hulagana koji je pogodio Akinfejeva bakljom.

U toj grupi Austrija je prva sa 13 bodova ispred Švedske sa 9, Rusije i Crne Gore sa po 5, Lihtenštajna sa 4 i Moldavije sa 1.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter