0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UVEREN U TITULU: Petar Grbić otkrio kakav rasplet očekuje do kraja prvenstva

Objavljeno: 29.03.15 u 17:34

Krilni napadač fudbalskog kluba Partizan Petar Grbić poručio je da večiti rivaluopšte nije ubedljiv ove polusezone i da očekuje njihov kiks do predstojećeg derbija 25. aprila na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Petar Grbić, u poslednje vreme poznat po odgovoru premijeru Vučiću na prozivku upućenu na kanalu RTS-a, je ovog puta rekao da očekuje od Crvene zvezde da kiksne bar u jednom meču pre toliko očekivanog derbija na ‘Marakani’ 25. aprila.

– Možemo li da ostvarimo sve pobede do kraja? Zavisi od okolnosti, forme, rivala, no, uveren sam da možemo. Možda nam neće ni trebati sve pobede, jer očekujem da i najveći rival doživi neki kiks u takmičenju. Gledao sam ih nekoliko puta, ne deluju mi ubedljivo, pa tek očekujem zanimljiv rasplet takmičenja – rekao je Grbić, a prenosi ‘Sport’.

Ipak, ukoliko do toga ne dođe, i razlika ostane kakva je sada, dva boda viška za Partizan, onda će upravo derbi odlučiti osvajača titule šampiona Srbije.

– Ukoliko ostane trenutna razlika na tabeli – rešavaće se upravo u međusobnom okršaju dva prvoplasirana tima. Ali, ponavljam, možda do tada naša prednost na tabeli i poraste, pa derbi neće biti toliko značajan zaključio je Grbić.

Pročitajte i to kakvu ponudu je dobio ovaj Partizanovac sa ‘dve leve noge’ posle pomenutog gafa sa kopačkom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter