0
Košarka

BRILJIRAO: Bivši igrač Zvezde u poslednjem minutu doneo pobedu Oldenburgu!

Objavljeno: 29.03.15 u 17:55

Košarkaši Oldenburga pobedili su Artland sa 77:74 u 28. kolu Bundeslige, a junak tog trijumfa bio je Nemanja Aleksandrov poenima u poslednjim trenucima meča kojima je preokrenuo rezultat i doneo pobedu svom timu.

Aleksandrov meč završio sa 21 poenom i sedam skokova, uz jednu asistenciju. Uz njega Riki Polding je imao 16 poena, a Džulijus Dženkins je ubacio 15 koševa. Oldenburg je dobro igrao u većem delu meča, pogotovo u prvoj i trećoj četvrini, kada je trebao samo da prelomi meč, ali u tome nije uspeo.

Umesto toga, Artland je preokrenuo i vodio sa dva poena prednosti u poslednjem minutu meča. Tada se pojavio Nemanja Aleksandrov koji je sa pet poena u tim trenucima odluke doneo pobedu svom timu.

Oldenburg je ovim trijumfom gotovo obezbedio šestu poziciju i mesto u plej-ofu, dok je Artland na osmom mestu sa skorom 14-14. Narednog vikenda tim Nemanje Aleksandrova će gostovati ekipi Telekom Bon.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter