in ,

ŠTA SE OVO DEŠAVA: Arsen Venger demantovao demanti Tea Volkota

Prava sapunica odvija se u prethodnih nekoliko dana na „Emiratima“. Naime, menadžer Arsenala je pre nekoliko dana izjavio kako je klub započeo pregovore oko produžetka saradnje sa svojim napadačem, Teom Volkotom.

Sve to ne bi bilo ništa spektakularno i čudno, da dan nakon toga sam Teo Volkot nije izašao u javnost i demantovao reči svog šefa struke.

Fudbalski laici pomislili bi da je došlo do nekog nesporazuma u komunikaciji i sve bi, po Arsenal, bilo dobro da se na ovome završilo. Međutim, nije.

Naime, trener Arsenala Arsen Venger ponovo je izašao u javnost odlučivši da ovog puta demantuje demanti svog napadača tvrdeći kategorično da su – pregovori počeli.

– Pregovori jesu počeli – bio je kategoričan Venger koji je nastavio:

– Lično, meni se on dopada kao igrač. Voleo bih da ga zadržim u klubu – dodao je Venger.

Ono što je očigledno, nešto se događa u taboru Arsenala i jedan od ove dvojice momaka ne govori istinu. Kao što je poznato, tokom poslednjih dvadeset godina u Arsenalu, otkako je na čelu kluba Arsen Venger, ovaj tim imao je velikih problema da zadrži vodeće zvezde.

Da li ovaj javni sukob mišljenja Vengera i Volkota samo najavljuje odlazak reprezentativca Engleske, preostaje nam da vidimo.

hotsport.rs       

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PRIHVATIO PONUDU: Mark Hjuz produžio ugovor sa Stoukom

CRNOGORCI: Mi ne zaslužujemo državu, nacionalni tim ni plasman na veliko takmičenje! (VIDEO)