1
Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA EP: Pobede favorita sa nulama, štoper Partizana upisao prvenac, a Ibra ponovo pokazao magiju! (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.15 u 00:00

Pored dva prekida meča između Crne Gore i Rusije o kojima smo vam već pisali, veče su obeležile sigurne pobede Engleske nad Litvanijom od 4:0, Austrije nad Linhenštajnom od 5:0, Slovenije nad San Marinom, uz prvi gol Branka Ilića za svoju reprezentaciju.

Favoriti večeras nisu imali problema da čak i bez primljenog gola savladaju dosta slabije protivnike. Englezi su napunili Litvaniju uz dominaciju Vejna Runija, ali i golove Velbeka, Sterlinga i Hari Kejna.

Austrijanci su bez većih problema savladali Linhenštajn na gostovanju sa 5:0, uz golove Harnika, Janka, Alabe, Junuzovića i Arnautovića. U derbiju dana, Španci su dočekali Ukrajince, koji su se pokazali kao tvrd orah favorizovanim domaćinima. Iako je Morata doveo Špance u vođstvo u 35. minutu, gosti su pretili tokom celog drugog poluvremena, najviše preko Rotena i Timoščuka ali nisu uspeli da izjednače.

Pored svih tih pobeda favorita i skandala u Podgorici, veče je obeležila pobeda pobeda Švedske u Moldaviji od 2:0, a oba gola delo su Zlatana Ibrahimovića. Prvi je bio remek-delo. Majstor ostaje majstor.

https://www.youtube.com/watch?v=FIvaZJdBzsA

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter