2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOVIĐENJA: Vojvodina prodala dvojicu bisera za 1,4 miliona

Objavljeno: 28.03.15 u 10:14

Fudbalski klub Vojvodina prodao je dvojicu najtalentovanijih fudbalera, Mijata Gaćinovića i Srđana Babića za sumu od 1,4 miliona evra.

Kako je potvdio predsednik kluba sa stadiona „Karađorđe„, Zoran Šćepanović, igrači su prodati Švajcarskom investionom fondu za navedenu sumu. Klub će odmah dobiti 800.000 evra, a ostatak će biti podeljen u pet rata od po 120.000.

– Posao je završen. Novac uplaćen. Pre nekoliko dana, kada se u javnosti pojavila ta informacija, demantovao sam je pošto u tom trenutku posao zaista nije bio do kraja realizovan. Po dogovoru sa partnerima, tada to nisam mogao da potvrdim, jer bi pretila opasnost da sve propadne – poručio Ščepanović, prenosi Žurnal.

On je dodao da nije dobijen sav novac već da će put Novog Sada određena sredstva stizati u ratama.

– Vojvodini pripada 1.400.000 evra. Odmah je uplaćeno 800.000 i taj iznos je legao na račun, a po našoj želji ostatak će, zbog potrebe da možemo da računamo na taj prihodali da za to vreme ipak racionalno trošimo, biti podmiren u pet mesečnih rata od po 120.000 evra – istakao je Šćešanović.

Prvi čovek Vojvodine svestan je da od ovih igrača klub može da zaradi daleko više, pa je zadržao 25% vlasništva nad njihovim ugovorima.

– Najpre, treba znati da cenu određuje tržište i realne mogućnosti, a ne neutemeljene procene i želje koliko da se zaradi. U ovom trenutku, više nije moglo. I drugo, mi smo za 1.400.000 prodali 75 odsto prava na njih dvojicu – kazao je Šćepanović.

Mladi igrači će ostati u Novom Sadu barem do kraja sezone.

0
0

2 Komentara

  1. mozda posao i nije tako los kako izgleda ili kako moze da se zavrsi?! pitanje za scepanovica : koliko ce te novca od tih para kao pomoc dati-pokloniti mladjoj DUZNOJ prezaduzenoj sestri zvezdi ? kao clan UO fkcz a predsednik sd vojvodine i najveci navijac partizana iz ravnog sela gospodin BAJATOVIC, od tih para bezpovratno pokloniti ( zvezda samo bezpovratna sredstva-pare prima ) ?! bodove ste dali . trener vojvodine kao bivsi igrac vivodine i zvezde i njen navic posao je dobro odradio … i saopstenjem sa lalatovicem pored sudija i SRAMNOG sudjenja … naciju u odlicnu igrui zasluzenu pobedu zvezde ubedio . vi samo nastavite tamo gde je dzimi stao …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter