0
Fudbal

DEL BOSKE: Izgubili smo kontrolu u drugom poluvremenu

Objavljeno: 28.03.15 u 08:20

Selektor reprezentacije Španije, Vinsent Del Boske nije bio zadovoljan onim što je video u utakmici kvalifikacija za EP 2016 sa Ukrajinom, iako je njegov tim pobedio sa 1:0 u petak.

On je naveo da je Španija dopustila rivalu u drugom poluvremenu da preuzme kontrolu nad utakmicom, pa je gol Alvara Morate iz prvog dela meča odlučio pobednika meča Grupe C.

– Odigrali smo dobro u prvih 45 minuta meča, stvarali smo šansi, ali smo se mučili da prelomimo utakmicu. Kasnije u nastavku, uveo sam Huanfrana i Kasorlu, ali opet nismo dali gol – kazao je Del Boske.

– Što je još gore, intenzitet naše igre ja pao, dozvolili smo rivalu da preuzme kontrolu nad utakmicom. Naša rola u drugom poluvremenu je ostavila gorak ukus u ustima. Moraćemo da budemo bolji od toga – kazao je Del Boske.

– Igrači nisu igrali loše, dobili smo tri boda, ali to drugo poluvreme jeste slaba tačka – dodao je iskusni trener.

Šef struke „Crvene furije“ pohvalio je Moratu koji je postigao gol za Španiju.

– Morata je obavio ono što sam od njega tražio. Upravo zbog toga je i u postavi. Hranio je Kokea loptama i na kraju je i sam postigao pogodak – ističe Del Boske.

Đordi Alba je izbeden sa terena u finišu susreta zbog problema sa povredom, a trener navodi da će levi bek biti vraćen u Barselonu.

– Naš medicinski tim je u kontaktu sa lekarima iz Barselone. On će napustiti trening kamp reprezentacije i vratiti se u klub kako bi bio siguran koji je to problem tačno. Jasno je za sada da je povreda mišića, ali će morati na dodatne testove – poručio je Del Boske.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter