0
Evropske lige

ALARM NA KAMP NOU: Standardni defanzivac mora na pauzu

Objavljeno: 28.03.15 u 12:28

Fudbalski reprezentativac Španije i levi bek Barsleone Đordi Alba napustio je nacionalni tim i vratio se u Kataloniju zbog povrede mišića. 

Alba se povredio u petak uveče na utakmici protiv Ukrajine u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2016, koju je Španija dobila sa 1:0.

On je u 78. minutu mesto u timu ustupio Huanu Bernatu i propustiće prijetaljski meč u Amsterdamu protiv Holandije, koji je na programu u utorak.

– Naši doktori su u kontaktu sa kolegama iz Barselone. Alba će napustiti reprezentaciju i uraditi preglede u klubu. Očigledo se radi o povredi mišića – rekao je selektor Španije Visente del Boske. 

Ovo je svakako loša vest za fudbalere Barselone koje dočekuje ključan mesec u borbama za trofeje. U samo razmaku od desetak dana, Katalonci igraju dvomeč sa Pari sen Žermenom u Ligi šampiona, a u Primeri gostuju Sevilji i dočekuju Valensiju, a strahuje se da bi Alba mogao da propusti te mečeve.

 

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter