0
Tenis

WTA MAJAMI: Umorna Jelena bila lak plen Beloruskinji

Objavljeno: 27.03.15 u 20:35

Jelena Janković poražena je u drugom kolu WTA turnira u Majamiju od beloruskinje Viktorije Azarenke sa 2:0, po setovima (6:1, 6:1).

Meč je trajao 87 minuta, a iako je u svakom od setova Jankovićeva uspevala da osvoji samo po jedan gem, dva perioda igre su se značajno razlikovaja. Dok je u prvom setu Azarenka lako došla do prednosti, u drugom je morala značajno da se namuči kako bi završila meč u svoju korist.

Jelena je tek sredinom drugog seta zaigrala bolje, pre svega agresivnije sa osnovne linije i uspela je skupo da proda svoju kožu. Drugi set je trajao duplo više od prvog, punih sat vremena, da posebno dugo je trajao poslednji gem u kojem je Beloruskinja iskoristila tek osmu meč loptu.

Jelena je evidentno bila umorna od naporne nedelje u Indijan Velsu u kojem je stigla do finala gde je poražena od Simone Halep u tri duga seta. U Majamiju igra i naša najbolja teniserka Ana Ivanović koja svoj meč protiv Irine Falkoni počinje u 20:40h.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter