0
Evropske lige

TIJERI ANRI: Nisam bio zvezda kada sam došao u Arsenal

Objavljeno: 27.03.15 u 09:40

Legenda Arsenala, Tijeri Anri, rekao je da nije došao na tadašnji „Hajberi“ kao velika zvezda. On je potsetio da je iz Juventusa, u kojem je sedeo na klupi, stigao u London kako bi zamenio Nikolasa Anjelku.

– Često se zaboravlja da sam došao da zamenim Nikolasa Anelku koji je otišao u Real Madrid. To nimalo nije bilo lako, on je za mene jedan od najboljih napadača sa kojima sam igrao – kazao je Anri.

Od svojih saigrača sa kojima je sarađivao u dresu Arsenala, Anri u prvi plan ističe legendarnog Denisa Berkampa.

– Voleo bih da sam sa njim igrao u klubu duže, kao što bih voleo da su mi saigrači bili Pol Skols i Stiven Džerard. Kada sam došao konkurencija su bili Davor Šuker, Nvanko Kanu i Bog, a u Arsenalu Bog je bio Denis Bergkamp – navodi Anri.

On se prisetio i odlaska u Barselonu u koju je stigao kao velika zvezda, ali navodi da to u Kataloniji nije imalo ama baš nikakvu težinu.

– Da se nisam odmah nametnuo završio bih kao Mark Overmars. Kada sam došao nisam bio niko, tako je bilo i u Barseloni – podvukao je Anri prenosi goal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter