3
Evropske lige

SRAMOTNO: Albanci suspendovali Srbina!

Objavljeno: 27.03.15 u 10:02

Srpski fudbaler Vilson Caković, koji je pre nekoliko dana bio na meti linča navijača pošto je oduzeo zastavu  takozvane „Velike Albanije“ jednom navijaču na meču u albanske lige, suspendovan je od svog kluba.

Kao što je poznato, Caković je u 23. minutu meča svoje Apolonije sa Tiranom oduzeo zaostavu na kojoj je pisalo „Nema Albanije bez Kosova i Čemerije (albanski izraz za severni deo Grčke)“.

Vest o suspenziji Cakovića prenela je Apolonija na svom zvaničnom profilu na Fejsubku.

 

Zyrtare – Vlison Cakovic perjashtohet nga ekipi i Apolonis.Ekipi Fierak pritet te marre dhe nje gjobe nga FSHF + do te luaj pa tifoza ne Stadiumi “ Loni Papuçiu “ deri ne fund te kampjonatit.

Posted by KF Apolonia on Thursday, 26 March 2015

Apolonija je objavila da je suspendovala Cakovića, a da klub iz Fiera traži i novčanu kaznu i suspenziju stadiona do kraja prvenstva. Lokalni listovi veruju da je Srbin suspendovan zbog pritiska javnosti.

Caković je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ali nije dobio šansu u prvom timu pa je prosleđivan na pozajmice u srpskoligaške klubove. Caković je 2013. godine iz švedske Asiriske potpisao za  Apoloniju.

Kao što je poznato, Cakovića je linča spasio hrvatski fudbaler. Sam fudbaler kazao je da nikada ranije nije imao problem sa Albancima.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. To je brat Delija ! Da je neki glodar bio na njegovom mestu, on bi ljubio zastavu velike albanije, poznati su to konjusari. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter