2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PLAČUĆI IZ PARTIZANA: Zašto je Škuletić morao da ode?

Objavljeno: 27.03.15 u 12:32

Potpredsednik Partizana Vojislav Nedić kazao je da je Petar Škuletić sam sebe postavio u situaciju da mora da napusti crno-bele pošto-poto i već u zimskom prelaznom roku napusti Humsku.

Fudbalerima Partizana ovog proleća ne ide baš kao što su se navijači nadali. Naravno, dobar deo razloga za lošiju igru ovog tima jeste činjenica da u klubu više nema Petra Škuletića, momka koji je rešetao mreže svih rivala „Parnog valjka“ u jesenjem delu JSl.

Zbog loših rezultata glavom je platio trener Marko Nikolić. Međutim, iz uprave crno-belih kažu da je Škuletić, praktično, „sam otišao iz kluba“.

– Škuletić je zbog ponašanja doveden u poziciju da ide. On je u neku ruku otišao sam, ja sam bio sa njim i on je plakao, znate šta znači zadržati nezadovoljnog igrača, rekao je Vojislav Nedić.

Nedić je dodao da iako su klub napustili Škuletić i Lazović, tim iz Humske i dalje ima najbolji tim u Srbiji i da se već razmišlja o novim pojačanjima.

– Mi sada u ligi imamo najbolji tim koji može da osvoji titulu. Ne može jedan igrač da bude presudan, bitan je zajednički dug svih igrača u klubu. Već sada razmišljamo o pojačanjima u prelaznom roku jer želimo jači Partizan, podvukao je Nedić, prenosi portal goal.com.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Pustite te prazne price, ne svaki navijac Partizana vec svako ko iole prati fudbal u Srbiji je znao kako ce se odvijati stvari u prolecnom delu. Partizan ima najaci tim hahahahaha kakva diletanska izjava, i jesenas mozemo reci da su upravo Skuletic i Lazovic napravili tu malu razliku, bez Nikolica Partizan je slabiji za jos 10- 15% a bez njih moje licno misljenje je da Partizan nije ni treci na tabeli najboljih timova Srbije.
    U P R A V A N A P O Lj E

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter