0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEUBEDLJIVI: Greška Pantića odvela ‘Orliće’ do poraza od Švedske! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 27.03.15 u 20:20

U prijateljskom susretu mladih selekcija Srbije i Švedske u Novom Sadu, pobedila je reprezentacija iz Skandijavije golom Ishaka u 35. minutu posle velike greške štopera Aleksandra Pantića.

U debiju Mladena Dodića na klupi reprezentacije Srbije igrača do 21 godina, naša selekcija se nije pokazala u najboljem svetlu novosadskoj publici. Imala je Srbija inicijativu i bolje prilike na ovom susretu, čak i izglednu šansu posle sjajnog prodora Jojića po levoj strani, ali Čavrić nije uspeo loptu da ubaci u mrežu gostiju.

Šveđani su do jedine prave prilike došli u 35. minutu posle velike greške Aleksandra Pantića kada je prekratko dodao do golmana Dmitrovića. To je iskoristio Išah, obišao golmana Srbije i lako zatresao mrežu za 0:1. Bila je to jedina prava prilika za Švedsku do tog momenta, a do kraja su uglavnom iz kontranapada pokušavali da ugroze Dmitrovića.

Na drugoj strani, ‘Orlići’ su se svim silama trudili da isprave grešku i izjednače, ali Pešić, Milunović i Čavrić u 83. minutu nisu bili precizni u odsudnom momentu. Ostalo je 0:1 i dosta briga novom selektoru Mladenu Dodiću pred Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine u Češkoj. Srbija će igrati u A grupi u Pragu sa domaćinom, Nemačkom i Danskom, dok su B grupi Engleska, Italija, Švedska i Portugalija.

Poslednju proveru pred EP mladi reprezentativci će imati u ponedeljak u Beneventu protiv selekcije Italije.

Srbija – Švedska 0:1 (0:1)
(Išak 35)

Stadion: Karađorđe Sudija: Milan Ilić Gledalaca: Oko 3.000

Srbija: Dmitrović, Stojković, Lazić, Pantić, Petrović, Radoja (od 46. Brašanac), Čaušić, Jojić (od 74. Kovačević), Čavrić (od 63. Milunović), Srnić (od 64. Đurđević), Pešić

Švedska: Karlgren, Johanson, Augustinson, Bafo, Holmen, Tibling (od 90. Barkrot), Hiljemar, Kalili (od 80. Gustafson), Levicki, Hrgota (od 71. Klaeson), Išak

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter