8
Fudbal

NAS I RUSA 300 MILIONA: Iako zabranjene, vijore se srpske zastave u Podgorici! (FOTO)

Objavljeno: 27.03.15 u 21:57

Na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Rusije pre meča je zabranjeno unošenje na stadion srpskih obeležja, ali su srpski i ruski navijači izignorisali tu naredbu UEFA.

Utakmica je bila prekinuta posle samo 20 sekundi zbog baklje koja je pogodila golmana Rusije Igora Akinfejeva, zbog čega je meč prekinut. Akinfejev je završio u bolnici, izgrednik je identifikovan i meč je nastavljen.

Na južnoj strani stadiona gde se nalaze ruske pristalice, nalazi se i oko 200 navijača iz Srbije. Pre meča UEFA je izričito zabranila unošenje bilo kakvih srpskih obeležja, što su organizatori pokušali da spreče, ali nisu uspeli. Na tribini gde zajedničkim snagama navijaju srpski i ruski navijači, nalazi se nekoliko zastava Srbije i Rusije, ali i nekoliko transparenata.

 Screenshot_1

hotsport.rs       

0
0

8 Komentara

  1. Sta vas cudi crnogorci su u Beogradu a siptari u Crnoj gori nije nedavno bila kosarka bacani su i bubrezi a za koji mesec pevace i ubi ubi srbina i to bratski .Uz to oni imaju odobrenje, od nase drzave niko se nebuni zvace se MILO i VOLI u svecane loze da gledaju basket itd ……..

    0
    0
    Odgovori
  2. gadni su mi i jedni i drugi,crnogorci svakako blizi,ali da se ujedinjujemo sa onom st.k.m od rusa koje boli uvo za nas i nikada nam nisu i nece biti braca te je stvarno sramotno…

    0
    0
    Odgovori
  3. Tuga….
    pa isti smo narod i dozvolili smo da nas 10 politicara podeli.
    Ovo ima mnogo vece posledice nego jedna utakmica…..i posle sto nas je sve manje.
    Draze nam da navijamo za Ruse???

    0
    0
    Odgovori
  4. Na ovo moramo kao nacijada reagujemo. Trebamo sada da zabranimo crnoggorijanske tablice da se voze vise od 3 dana po srbiji, da zabranimo njihovu zastavu, da zabranimo mo tenegroairline da sleti u beograd i da zabranimo da se prodaju aranzmani za letovanje u toj siptarskoj drzavi za koju smo svi odvajali od usta 12 godina.

    0
    0
    Odgovori
  5. Nas i Rusa 300 miliona,a bez Rusa pola kamiona :)Sramota sta rade huligani,pa posle kazu dodjite na stadion,ma treba u buduce sa pancirom i šlemom da se dolazi,jedino tako moze da se prezivi,eto sta su napravili coveku,ni kriv ni duzan dobije baklju pa glavi. .Samo usvojiti zakon kao u Englesakoj,pa ti brate pravi nerede,ima da ides u zatvor ,nece te spasiti ni Sveti Patar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter