0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MITROGOL: Bolje igramo protiv jakih rivala! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 27.03.15 u 17:15

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Stefan Mitrović istakao je da Srbija može iz Lisabona da se vrati sa celim plenom.

„Orlovi“ su krenuli put Portugalije. Vedra lica, nasmejani i puni optimiza fudbaleri Srbije su čekali da se ukrcaju na let za Lisabon. Najuvereniji u trijumf „orlova“ bio je bivši napadač Partizana, a sad prvi strelac Anderlehta Aleksandar Mitrović.

– Očekuje nas izuzetno težak meč, ali idemo sa dosta optimizma. Tradicionalno bolje igramo protiv jačih protivnika i nadam se da ćemo u Lisabonu ostvariti cilj. Želimo da se vratimo u igru za EP, razmišljamo optimistički i nadamo da ćemo na terenu uspeti da ostvarimo ciljeve – rekao je Mitrogol.

Lazara Markovića raduje povratak u grad u kome je živeo do pre deset meseci.

– Radujem se povratku u Lisabon, imam tamo dosta prijatelja. Stadion je odličan, očekujem pune tribine i daću sve od sebe da, ukoliko dobijem šansu, doprinesem uspehu tima – istakao je Marković.

Portugalija i Srbija će snage da odmere u nedelju na stadionu La Luž sa poečtkom u 20.45.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter