0
Fudbal

DEŠAM: Poraz od Brazila je velika lekcija

Objavljeno: 27.03.15 u 11:50

Selektor Francuske Didije Dešam je nakon poraza svog tima od selekcije Brazila (1:3) istakao da igrači poraz treba da shvate kao veliku lekciju iz koje mogu mnogo da nauče.

– Teško nam je jer smo kažnjeni za svoje greške. Veoma brzo je utakmica krenula tokom kojim su Brazilci želeli. I kada smo gubili 2:1 imali smo nekoliko prilika da se vratimo, ali meč je za nas bio gotov kada smo primili treći pogodak. U poslednjih deset minuta nismo imali puno vremena da postignemo gol, te sam zato uveo i izmene – kaže Dešam i nastavlja:

– Ipak, ovaj poraz može biti pozitivan za nas, ali moramo igrati bolje u narednom periodu. Treba reći i to da se Brazil već uveliko sprema za Kopa Ameriku u junu, a da je prvenstvo Evrope 2016. još uvek daleko. Igrali smo sa timom koji je igrao u polufinalu Mondijala, dobro je što smo igrali sa ovako jakim protivnikom jer smo uvideli svoje greške – podvukao je Dešam.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter