0
Fudbal

SVI SMO MI SELEKTORI: ‘Bard fudbala’ ima recept za Ronalda i Portugalce!

Objavljeno: 26.03.15 u 15:58

Gostujući u emisiji ‘KCN Sport’ voditelja Dejana Anđusa, Milan Živadinović je pokušao da objasni kako se suprotstaviti reprezentaciji Portugala.

Živadinović je stalni fudbalski konsultant u ovoj emisiji na ‘Kopernikus’ televiziji, a govoreći pred meč protiv Portugala poručio je igračima da budu hrabri i da ‘utakmici ne priđu iz straha’.

– Pripremajte ze dobro za ovu utakmicu, nemojte iz straha da budete pozitivni. To je moja poruka selektoru Ćurčiću i našim fudbalerima. Ima igrača koji kažu ‘ma mi to možemo, pobedićemo’, a unutar sebe se uplašio neviđeno. To trener treba da prepozna kod igrač posle dva dana.  – objasnio je Živadinović, popularni ‘Bard fudbala’, a zatim nastavio:

– Portugalija nije bolja ekipa od Srbije i sve zavisi od psihološkog stanja. Oni su u poziciji da moraju da pobede u ovoj utakmici, a nama odgovara i nerešeno i pobeda protiv Danaca, u šta sam siguran. Pogotovo sam siguran u našu pobedu protiv Albanaca u gostima, jer mora Bog da im vrati za zlo koje su učinili ovde u sred Beograda – rekao je bivši selektor Jugoslavije, aludirajući na skandal sa dronom u prvom meču Srbije i Albanije.

Živadinović je ponudio i rešenje za neutralisanje najboljeg igrača sveta, Kristijana Ronalda.

– Ronaldo ne trpi striktnu markaciju, isuviše je narcisoidan i prepotentan igrač, on to ne može da izdrži. Stvar je selektora da odluči ko bi ga markirao, ja to ne znam. Ono što vidim, on ima pozive da se vrati u Mančester Junajted, pa se trenutno nalazi na nekoj liniji raskola – objasnio je Milan Živadinović.

Utakmica 5. kola grupe I kvalifikacija za EP u Francuskoj 2016. godine između Portugala i Srbije igra se u nedelju od 20:45h na lisabonskom stadionu ‘da Luž’.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter