4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPREDSEDNIK PARTIZANA: Ako ne osvojimo titulu, uprava će snositi odgovornost!

Objavljeno: 26.03.15 u 15:14

Na promociji novog trenera Partizana Zorana Milinkovića najzanimljivije je bilo pitanje vezano za njegovo povlačenje ekipe Vojvodine sa terena u finalu Kupa Srbije 2011. godine.

Sam ‘Kiza’ Milinković je o tom slučaju rekao da je to iza njega i da nikada nije rekao ništa loše protiv Partizana nakon tog događaja. U njegovu odbranu stao je potpredsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić.

– Nije Milinković prekinuo tu utakmicu, niti su to uradili igrači. To je bila politička stvar i delo onih ljudi koji su narednog jutra ušli u pokrajinski parlament. Tako da bi dešavanja s Marakane trebalo gledati u širem kontesturekao je Vučelić.

On se zahvalio Marku Nikoliću na dosadašnjoj saradnji i rekao da će isključivo uprava snositi odgovornost u slučaju neuspeha ekipe sa novim šefom stručnog štaba.

– Mislim da smo ovim izborom napravili korak više. Imamo najbolji tim i verujem da iz njega može više da se izvuče. Ako ne osvojimo titulu, uprava će snositi odgovornost. Pre nego što dođemo do toga, odgovornost do kraja nose trener i igrači. Oni se takmiče i trebalo bi da budu u centru pažnje – pomalo kontradiktoran je bio potpredsednik Partizana.

On je potom objasnio zbog čega je izbor novog trenera pao baš na Milinkovića.

– Zoran Milinković je jedini trener sa kojim smo razgovarali. Bilo je predviđeno da posle šest kola sednemo sa trenerom i procenimo šta nam je činiti. Mislimo da nam borbenost, znanje, pripadnost Partizanu i druge trenerske i ljudske osobine Zorana Milinkovića omogućavaju da osvojimo titulu koja nam je izmakla prošle godineistakao je Vučelić. 

hotsport.rs       

0
0

4 Komentara

  1. Mars bando iz kluba,krivite coveka da nije ostvario zeljene rezultate,pa kako mamu vam lopovsku,kad ste sve dobro prodali majmuni jedni neotesani …UPRAVA NAPOLJE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter