7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NOĆNA MORA ZA ZVEZDU: Povredio se Vilijams!

Objavljeno: 26.03.15 u 21:30

Košarkaši Crvene zvezde u Berlinu igraju meč 12. kola Top 16 faze Evrolige protoiv Albe, a za Delije stižu loše vesti iz Nemačke.

Naime, u prvoj četvrtini Markus Vilijams je posle jednog napada ostao da leži na parketu. Reč je o povredi skočnog zgloba. Amerikanac se neće vraćati u igru protiv Albe, a sutra će biti poznat stepen povrede Zvezdinog organizatora igre. Bio bi veliki gubitak da pred start plej-ofa ABA lige crveno-beli ostanu bez Vilijamsa.

Koliko je Amerikanac bitan igrač za Crvenu zvezdu govore reči Bobana Marjanovića.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. Vec dva puta ostavljam komentar u „vecernjim novostima“ da i Covic ima vojsku „botova“ i da kada god neko napise komentar protiv Radonje , „vojska“ iste „nalupa“ minusima. A „novosti“ su danas otisle i korak dalje , em mi nisu objavili komentar o Covicevim „botovima“ a obrisali su mi i komentar koji su vec objavili.
    Hvala HOT SPORT-u na objavljenom komentaru !

    0
    0
    Odgovori
  2. sramota
    26. Mar 2015. 23:06
    stidi se djubre jedno sta je tu lepo majmuncino jedna i ne brukaj nik pod isti si onaj vas vepar sta sad mi trebamo da se radujemo i nadamo da ce vasi noge da polove stidi se djubre jedno
    Jesi cuo mozda za tacku,zarez…?!
    A,inace,mogu da se kladim da si ti bio prvi koji se smejaopovredama u nasim redovima prosle i ove sezone…Cak je i smesno da se Raodnjic zali na stanje oko povreda…Ko je to pa bio povredjen kod Vas ?! Jovic par utakmica,nekolicina njih po par utakmica zbog manjih povreda ili virsua gripa…i sada Vilijams (za koga,evo kazu,da je OK)??!!
    Otrescemo Vas bre…gore nego prosle godine !!Dabogda bili u kompletnom sastavu…i Vi i mi !!

    0
    0
    Odgovori
  3. Svakako je ruzno zeleti bilo kome da se povredi, nije ljudski I nije covecanski! Ali se setite koliko vas ima ljudi navijace zvzde I sta su sve pisali prosle sezone kada su nevverovatne pehove I povrede imali u Partizanu a I ove sezone takodje! Partizan je prosle sezone igroa bez klasicnog pleja a I ove do pre par kola! Izgubili smo u polufinalu ABA lige na loptu a vas u domacoj otresli! Spport je surov I povrede su sastavni deo I ponavljam neljucki je zeleti bilo kome povredu!

    0
    0
    Odgovori
  4. stidi se djubre jedno
    sta je tu lepo majmuncino jedna
    i ne brukaj nik pod
    isti si onaj vas vepar
    sta sad mi trebamo da se radujemo i nadamo da ce vasi noge da polove
    stidi se djubre jedno

    0
    0
    Odgovori
    • aha, a kako ste nas bese zvali „kk ukrsteni ligamenti“?? koliko ste se samo sladili povredama Berte, Lea i Gagija, to je prevazislo sve granice (ne)ukusa!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter