6
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NEKAD I SAD: Evo kako je izgledao novi trener Partizana dok je igrao za crno-bele (FOTO)

Objavljeno: 26.03.15 u 09:30

Uprava Partizana u sredu je zvanično smenila šefa struke Marka Nikolića, a na njegovo mesto je postavila Zorana Milinkovića.

Talentovani Nikolić platio je ceh loših rezultata u prolećnom delu, a njegova smena izazvala je oštre kritike predsednika SD Partizan, Duška Vujoševića.

Novi trener dobio je bezrezervnu podršku od uprave, a svakako, deo razloga za postavku Milinkovića na klupu jeste to što je i on sam – bio dete Partizana.

Naime, Milinković je igračku karijeru počeo upravo u Humskoj, igrajući u društvu legendarnog Peđe Mjatovića, ali i još nekih dobro poznatih imena poput Stevanovića ili Gordana Petrića.

Evo kako je tada izgleda novi šef struke crno-belih.

Zoran Milinkovic - PARTIZAN - Album

Hotsport

0
0

6 Komentara

  1. Malo podseća na Roberta Mancinija. Nadam se da će biti bolji trener od njega. Mislim da je ovaj potez uprave, bio racionalan. Čovek koji ima dosta trenerskog rada iza sebe, poznaje stanje u našem fudbalu, pametan je, verujem da će biti uspešan.

    0
    0
    Odgovori
  2. A što svi kriju da je bio u zvezdi 92/93 kad je trener bio Živadinović, imam poster iz tempa , niko to ne pominje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter