6
Fudbal

MOMAK SA VELIKIM SRCEM: Pevali su mi ‘Ubij Srbina’, vređali su me čak i saigrači! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.15 u 12:54

Srpski golman koji trenutno brani u Albaniji u čijoj ligi se prošle nedelje desio incident sa zastavom ‘Velike Albanije’, izjavio je da to nije ništa i da bi tako nešto uradio svako ko se oseća Srbinom.

Cakovića je na meču između Apolonije i Tirane provocirao navijač, koji je znajući da je u pitanju igrač iz Srbije, stao ispred njegovog gola i raširio zastavu takozvane ‘Velike Albanije’.

– Protivnički tim se bori za titulu, a iza sebe su imali dve loše utakmice, dok su nama bodovi bili važni za opstanak. Prilikom, kako smatram, dosuđenog nepostojećeg penala za Tiranu njihov navijač je preskocio ogradu, utrčao u teren i ispred mene raširio zastavu takozvane velike Albanije izjavio je Caković.

Srpski golman je na to odreagovao instinktivno, oteo je i bacio zastavu, posle čega su gotovo svi igrači na terenu krenuli ka njemu, u nameri da je povrate. Iako je do tada bio miljenik navijača, usledile su uvrede sa svih strana, kako od navijača, tako i od saigrača, a čulo se čak i ‘Ubij Srbina’.

– Stizale su uvrede sa svih strana, od mojih saigrača i igrača gostujuće Tirane, ali i navijača. Svi su me razočarali i mislim da za mene više tamo nema mesta. Rukovodstvo se još nije izjasnilo, ali mislim da je priča završena – rekao je Srbin.

Njega je posle ovog incidenta trener izveo iz igre, kako  ne bi došlo do još većih sukoba. Caković je bivši golman Crvene zvezde, a u klubu iz ‘Ljutice Bogdana’ je proveo pet godina. Pošto je priča u Albaniji završena, svoju karijeru mogao bi na nastavi u Švedskoj, odakle je i došao u zemlju naših južnih suseda.

hotsport.rs       

0
0

6 Komentara

  1. I ja radim u Hrvatskoj firmi…ali to ne znači da sam manje Srpkinja od bilo koga….tako i on…to mu je posao…to da nije video koja je zastava…možda i poverujem…svaka mu čast…a vi koji lupate gluposti…i dovodite u pitanje njegovo Srpstvo…bolje setajte….lepo je vreme…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav veliki srbin covek nije ni video koja je zastava i sta je ovaj rasirio, okrenuo mu se ledjima cak nije njemu ni uputio. Jednostavno mu je uzeo ne gledajuci sta je u pitanju…

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako ovaj batica sere….kakve veze ima gde igra..moronu jedan -.- Decko se bavi sportom i ponos je milanovca za razliku od tebe koji sedis ceo dan privaren za fotelju

    0
    0
    Odgovori
  4. Da si ti pravi Srbin, kako sada pokusavas da se predstavis, nikada ne bi ni otisao u albaniju, a sve ovo je samo reklame radi da se malo bolje prodas posto ni u jadnoj srpskoj ligi nisi uspeo pa si morao da odes u svetski hram fudbala albaniju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter