5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MAČVAN O SERIJI SA ZVEZDOM: Partizan da se preda?

Objavljeno: 26.03.15 u 19:38

Krilni centar partizana i ljubimac Grobara Milan Mačvan veruje u to da će Partizan igrati u Evroligi sledeće sezone.

Igrači će dati sve od sebe u plej-ofu ABA lige, iako su svesni da neće biti na malo lako sa Crvenom zvezdom.

Oni koji očekuju da se Partizan preda, onda ne znaju o kakvom se klubu radi. Onda, u seriji nikada nije lako, jedino ako je reč o drastičnijoj razlici u kvalitetu, što nije slučaj za ovo polufinale. Pri tome, za krajnji je respekt sve ono što je Zvezda uradila do sada. Od timskih do individualnih izdanja, kvaliteta stručnog štaba…pa imaće i prednost domaćeg terena. Ali, nama niko nije poklonio pobedu nad njima u ABA ligi – rekao je Mačvan za Sport

U želji da pokaže da njegov optimizam ima pokrića, Mačvan nastavlja:

Sastav Partizana je promenio „konfiguraciju” u odnosu na onaj koji je, sa svim problemima, startovao. Preostalo je još da uvedemo Džoša Akojona u sistem, ipak je „juče” stigao. Pa nije isto igrati u Kini i ovde. A kada pronađe ritam i mesto, delovaćemo još bolje i, biti i te kako respektabilan protivnik u utakmicama sa izuzetno visokim ulogom, onim namenjenim najboljima.

Evroliga je veliki ulog, tenzije su još veće.

Velike utakmice je najlakše igrati na terenu, dok je pritisak pored, ogroman. Trebalo bi biti spreman na svakojake „igre”, biti psihološki jak, a na parketu maksimalan. Niko, ni mi, ni Zvezda, ne želi da ostane bez Evrolige. Ni njima, ni nama neće biti lako u seriji koja će potrajati…poručio je krilni centar crno – belih.

Koliko Grobari vole Mačvana, vidi se po porukama na njogovom zvaničnom sajtu.

hotsport.rs       

0
0

5 Komentara

  1. Taj dole sto se javlja, a ne zna jadan sta ga ceka je (WHO) (THE) (F)UCK (A)RE (Y)OU?
    H U D F A Y . Pripadnik plemena bez ETICKOG I GEOGRAFSKOG POREKLA!!! Nije mu lako, ALI AKO!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. A vi izgleda niste svesni da pricate da cete nas razvaliti dobar broj godina u nazad, pa eto ni jednu titulu niste osvojili ni kao zveda ni ao ovaj novi klub.

    0
    0
    Odgovori
  3. OK…!
    Pripremi maramice za brisanje suza! Vi izgleda i niste svesni kako cemo vas razvaliti.Nema laganice za ulazak Bobike u reket! Nema Amerima setnja pa tri i nema Blazickom da olako usetava cak i u reket uopste. Oteracemo vas na 13 m. izvan pa sutirajte, tu ste odlicni (O:19!).
    Kako li cete samo zacvileti kad vas NBA matadori budu tresnuli odmah u prvom mecu o pod!

    0
    0
    Odgovori
  4. KO JE MACVAN UOPSTE.ISPUSENA MUSTIKLA.VAN PARTIZANA NIJE NIGDE USPEO I NIJE LIK ZA REPREZENTACIJU.P.S.ZVEZDA VAS PUSTILA DA BI BILI DRUGI ALI BUDUCNOST VAM SVE POKVARILA PLANOVE GROBARI..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter