4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

IZ ZVEZDE PORUČILI: Nema više rasipanja fudbalskih bisera

Objavljeno: 26.03.15 u 09:09

Vršilac dužnosti sportdskog direktora Crvene zvezde, Blažo Raosavljević, izjavio je da su crveno-beli uspostavili jasnu politku čuvanja najvećih fudbalskih talenata od preranog odlaska sa stadiona „Rajko Mitić“.

Kao što je dobro poznato, mladi napadač Crvene zvezde Luka Jović prihvatio je novi ugovor koji će ga u klubu zadržati do 2018. godine. Ili će, barem, sprečiti njegov odlakaz bez obeštećenja iz kluba pre tog vremenskog perioda.

Ta informacija u sredu obradovala je simpatizere najtrofejnijeg srpskog kluba, a Raosavljević dodaje da potez oko produžetka saradnje sa Jovićem neće biti izolovani slučaj, već da je to zapravo model poslovanja ove uprave crveno-belih.

– Zvezda ne sme da dozvoli sebi luksuz i izgubi nekog talentovanog igrača zbog nemara. Imamo jasan uvid o stanju i dužini trajanja ugovora, a u sprezi sa direktorom omladinske škole i koordinatorom, postoji jasan plan povodom potpisivanja profesionalnih ugovora sa najtalentovanijim omladincima – navodi Raosavljević, prenose Novosti.

On je dodao da je plan aktuelne vladajuće garniture u Ljutice Bogdana da i Grujića, Rajkovića i Jovanovića, ali i ostale talentovane igrače iz omladisnke škole, zadrži u klubu što je duže moguće.

– Bilo bi idealno da rešimo finansije i da ne moramo da prodajemo ove naše bisere. Međutim, svi znaju kakva je naša situacija, a pitanje je i kako ćemo se odupreti sve većem interesovanju inostranih klubova. U ovom času, svi smo fokusirani na šampionat i trku sa Partizanom i borbom za UEFA licencu. Iskreno se nadam da ćemo pobediti na oba fronta – podvukao je Raosavljević.

On je podvukao da Jović još zvanično nije udario potpis na novi ugovor, ali je naglasio da su to samo formalnosti i da je čitav posao praktično već okončan.

Hotsport

0
0

4 Komentara

  1. bojane , zbog tebe , tebi slicnim i onima jos od krcuna i glavnog organizatoru u manipulaciji i stvaranju lazne velicine o zvezdi LJUBI VUKADINOVICU , preko cosica, dr. ace obradovica, bugarcica, miljanica … do (preskocicu cveleta i dzaju ) do vesica, covica i onaj koji sve zeli da u tim manipulacijama , lazima , prevarama , pljackama da preskoci i bude najveci ZVEZDANA TERZICA . bojane , toliko je zveda sa UDBOM ZLA partizanu od osnivanja nanela … da se 1966 godina zaboraviti NE moze : RASTURITI PARTIZAN PO SVAKU CENU DA U NAREDNIH 5-10 GODINA EVROPOM NE VLADA !!! to je bilo gore od onog sto sa SAJBEROM napraviste … danas se isto to ponavlja sa najmocnijim navijacem sa severa … bojane kao sto ti sada iznese ove podatke (NE)tacne kad je u pitanju zvezda i partizan : zvezdine DUGOVE umanjujes ( i ono sto su sami priznali 52 miliona ER-a bez POREZA u novembru mesecu 2014) a partizanove uvecavas ( objavise-naduvane dugove bez potrazivanja u januaru mesecu , kao presek ce se napraviti 15 marta, da se dugovi prebiju sa potrazivanjima …toga nema jer zvezdi NE odgovara . dug partizana je cc 7-8 miliona ER-a . tako jos od vesica uvek duplo objavljujete broj navijaca bez karata na severu , kao da ste najgledaniji !? KLOKO STE ULAZNICA ZA CELU SEZONU PRODALI ??? i tako redom …da o medijima i laznoj medijskoj slici o zvezdama sa promenjenim imenima i adresama ne govorim … sve je u zvezdi puno lazi, prevara … da bi se prikazala kao vece SD i uspesnije a nije tako . JSDP je najvece, najtrofejnije, najpriznatije sporsko drustvo na svetu pored CSK . ……. i ono najznacajnije od osnivanja pa do danas u ove poslednje 3 godine : VUCIC JE ZVEZDU STAVIO MIMO SVAKOG ZAKONA NA TERENU I VAN NJEGA . to je ISTINA o zvezdi bojane .

    0
    0
    Odgovori
  2. Penzioner,pa odakle ti volja da pratis sve vijesti vezane za zvezdu?Mi smo u dugu 50 mil,i to niko ne opravdava i sramota nas je,ali sta reci za Partizan?U svim ovim godinama unazad ,2 puta ucesnici lige sampiona isto tako LE ,transfera preko sigurno jedno 30 mil,dok mi za to vrijeme nismo ni 5 miliona trasfera napravili ,i opet ste zvanisno duzni 15 miliona…I vi nasli pricati o nasem nepostenju i vasem postenju???

    0
    0
    Odgovori
  3. radosavljevicu, bas si pravi zamenik…o cemu ti pricas , o kakvom rasipanju bisera , … te afirmativne price za narodne mase , da se prica skrene sa glavne teme : DUGOVA, DUGOVI, POREZI, OBEZBEDJENJE PARA ZA EVRO-LICENCU, … mediji su puni : sponzorskog ugovora sa gaspromom, navodnim kretitom sa garancijom tog sponzorskog ugovora ( koji i da se potpise …samo u vladi i vlasti moze biti garancija ), produzenjem ugovorima sa istrosem igracima i onima koji su vec jednom nogom a mozda i sa obe napolju ( ako ih neko hoce), lazovicev dogovor da igra bez para, navijanjem-navijacima … manipulacija , manipulacija , … samo da se skrene paznja nacije sa glavne teme : KAKO OPRAVDATI OBEZBEDJENE PARE IZ NEMANJINE ZA EVRO-LICENCU !!! u ovom teskom vremenu kad narod Srbije, gladuje, boluje, bez posla, bez nade , strajkuje … zvezdi se daje 18 miliona ER-a KEDITA BEZ POKRICA , SA ZNANJEM DA TAJ KREDIT VRATITI NECE KAO PREDHODNE UZETE … agrobanka … i ostale ugasene banke . neko se nada da ce to kao i do sada … narod Srbije da plati i da vraca , da i ovu PLJACKU proguta . tako da ta svakodnevna senzacionala desavanje u RUPI : najstariji stoper produzio ugovor sa zvezdom , pravi delija veran je kao pas , nema vise rasipanja fudbalskih bisera … je zamajavanje – manipulacija … a zvezda je pred GASENJEM ako ovi iz nemanjine ne OPLJACKAJU narod Srbije na vec poznati nacin … istrazivacko novinarstvo je zabranjeno na b92 kad je u pitanju zvezda (probali su da u tu pricu partizan uvuku sa novom upravom…ispalo je smesno ) . dovoljno je pogledati satave UO zvezde u poslednjih 10 godina : od tandema dzajic-cvetkovic preko lukica-vesica do covica-terzica a tek oni sto su prosli i sto su sad samo clanovi UO zvezde . TO SU TEME KOJIM MEDIJI TREBA DA SE BAVE …SVE OSTALO JE SPOREDNO I NEVAZNO KOJE SLUZI DA SE PRAVE STVARI ZAMAGLE … navijac sa severa to… javnosti saopsti preko dzaje pre 2 godine : O DUGU, DUGOVIMA VISE NE SME DA SE PRICA I PISE .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter