0
Evrokupovi

DŽON TERI: NIsam oka sklopio posle eliminacije iz LŠ

Objavljeno: 26.03.15 u 11:28

Kapiten Čelsija Džon Teri izjavio je da „nije oka sklopio“ nakon eliminacije „Plavaca“ iz Lige šampiona. On kaže da se osećao jako loše zbog toga što je imao veliku želju da nastavi da igra.

Dobro je poznato da je londonski tim ispao u osmini finala izgubivši dvomeč od PSŽ-a. Sve to jako teško je podneo kapiten tima, Džon Teri.

– Oka nisam sklopio pošto smo ispali iz elitnog takmičenja. A znate šta, bilo bi strašno da jesam – istakao je Teri.

– Da sam došao kući i otišao pravo u krevet, jedan deo mene bi sigurno kazao: „Znaš šta, tvoje vreme je prošlost“. Ukoliko čovek ne nosi žar sa sobom, sve je uzalud – smatra kapiten „Plavaca„.

– Ja sasvim dobro znam da postoje utakmice i posle Lige šampiona. Morao sam da se saberem. Mora sve iz početka. Nisam smeo da potonem – kaže Teri.

On je, takođe, pohvalio trenera Žozea Murnja za koga kaže da mu je spasio karijeru. Naime, 2013. godine budućnost kapitena Čelsija bila je pod znakom pitanja kada se spekulisalo da će klub preuzeti Rafa Benitez.

Ipak, kada je Teri saznao da će Murinjo doći na čelo kluba, Portugalac ga je pozvao i kazao mu da mobiliše snage.

– On (Murinjo) zna koje dugme i kada treba da pritisne. On zna šta me čini srećnim, a šta tužnim. A kada se vratio, dobio sam taj poziv i rečeno mi je: „Potreban si mi da napravimo stvari kako treba. Ljudi su te ovde precrtali“ – kazao je Teri.

– Murinjo želi najbolje od vas i od svih igrača na dnevnoj bazi. Pogledajte samo sve te igrače svetskog kalibra koje smo imali: Huan Mata, David Luiz, igrači koji su napustili klub… On je nešto video u njima, čim ih je pustio da odu tek tako. Ja ne znam šta je to tačno – kaže ovaj 34-godišnji defanzivac.

– Murinjo donosi važne odluke. Uglavnom na ispravan način. On takođe zna kada je određeni igrač spreman da doda gas. On može da oseti nešto pre samog meča. Jednostavno ima to neko čulo u sebi da predoseti trenutak. I kada ga pogledam znam da niko od menadžera sa kojima sam radio nema to u sebi – naglašava Teri, prenosi goal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter