0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DALEKO OD EP: Omladinci poraženi od Holandije

Objavljeno: 26.03.15 u 21:15

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od domaćina Holandije sa minimalnih 1:0 u prvom kolu grupe drugog kruga kvalifikacija za EP.

Junak pobede „oranja“ bio je Pele van Amersfort pogotkom u 35. minutu. Holandija je bila dosta bolji rival. Selektor „lala“ se odlučio za ofanzivnu taktiku sa tri napadača što mu se isplatilo. Sa druge strane napadao je samo Luka Jović, kog je u 75. minutu zamenio Ivan Šaponjić, ali „orlići“ nisu mogli do boda. Zanimljivo, da igrač srpskog porekla koji igra za Holandiju, Rišairo Živković nije ulazio u igru.

Do kraja turnira koji se igra u Holandiji, Srbija ima da odigra još dva meča sa Švajcarskom i Norveškom. Plasman na EP obezbediće samo prvi u grupi, a posle večerašnjeg rezultata domaćin je najbliži kontinentalnoj smotri.

Srbija – Holandija 1:0 (1:0)
/Van Amersfort 35/

Holandija: Dromel – Ovusu, Van Brugen, Mirani, Verdonk – Nuri, Van de Bik (od 72’ Ridevald) , Bazur (od 61’ Nijevkup) – Kalon (od 58’ Souza), Van Amersfort, Uld Čik

Srbija: Radunović – Gajić, Jovanović, Rademaher, Bogosavac – Bainović, Desančić – A. Živković, Grujić, Luković (od 58’ Radonjić) – Jović (od 75’ Šaponjić)

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter