2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI SELEKTOR: Partizan i Zvezda su grupe građana!

Objavljeno: 26.03.15 u 12:29

Predvodnik čuvene generacije mladih nada iz Čilea 1987. i asistent Ivici Osimu na Svetskom prvenstvu u Italiji 1990. Ivan Čabrinović izneo je otvoreno svoje mišljenje o našim najtrofejnijim klubovima.

Dok Partizan i Zvezda čekaju privatizaciju, tonu sve dublje i dublje. Dugovi se gomilaju, štrajkovi zaposlenih su sve češći, gasi se struja na stadionu, a ‘bubamara’ se, barem još uvek, kotrlja. Svi toliko željno isčekuju kupovinu naših klubova, ne samo Partizana i Zvezde, ali je baš o njima govorio bivši selektor Jugoslavije i ‘desna ruka’ Ivice Osima sa SP u Italiji 1990, Ivan Čabrinović.

– Naši najbolji klubovi trenutno izgledaju kao da su grupa građana. Nisu Zvezda i Partizan više fudbalski giganti koji su nekad bili. Ali, eto, i takvi su najbolji u Srbiji i novi šampion biće ili iz Ljutice Bogdana ili iz Humske – rekao je popularni ‘Čabra’, a prenosi ‘Sport’.

Po njegovom mišljenju, titula neće menjati vlasnika, pošto će do kraja prvenstva doći do smene na vrhu tabele Superlige.

– Partizan je olako izgubio veliku bodovnu prednost. Već posle ‘večitog’ derbija zameniće mesta na tabeli – prognozirao je Čabrinović.

Takođe, bivši selektor je rekao da je Čukarički hit prvenstva i da izrasta u sjajan tim i klub na svim nivoima.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Pi*kousti je vec sredio titulu zvezdi sta se Partizan vise koprca smenama zamazuje oci grobarima,derbi ce zvezda dobiti i sve do kraja Mazic svira sada tri penala dok gol ne da makar Terza…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter