9
Košarka

FOTO: STARSPORT

AMERIKANAC U REPREZENTACIJI SRBIJE: Đorđević ima jasan stav o tome! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.15 u 17:23

U pojedinim medijima pojavila se informacija da selektor Aleksandar Đorđević želi Amerikanca Frenka Kaminskog Juniora, međutim Đorđević je oštro demantovao priču o angažovanju stranaca u našoj reprezentaciji.

Prvotimac Vinskonsin Badžersa je navodno spreman da igra za Srbiju, jer mu je deda po majčinoj strani sa ovih prostora.

Međutim, Đorđević je jasan:

– Moj stav o strancima u reprezentaciji Srbije odavno se zna. Mnogo puta sam jasno rekao da me angažovanje stranih igrača u nacionalnom timu ne interesuje i to ću sada ponoviti poslednji put. Više neću reagovati na ovakve tabloidne vesti koje se plasiraju zbog interesa pojedinih menadžerskih agencija – rekao je Đorđević.

Srbija ima toliko igrača i talenata, šta će nam jedan od najboljih igrača u NCAA ligi.

Sada svi žele da obuku dres Srbije, problemima sa sastavom, nadamo se, neće biti. Imamo najboljeg igrača u Evropi, a prisetite se kome Sale nacionale ne može da kaže ne.

ne može da kaže ne.

0
0

9 Komentara

  1. Овакав играч може и наш Јокић да буде, ништа другачији стил играча. Шут за 3 поена и мало леђима. Само што Јокић много више користи мозак од овог Каминског. Не не и не странац!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada se pogledaju ostale reprezentacije koliko samo imaju stranaca u svojim redovima,mi ipadamo smesni sa samo jednim.Ako je usto i stvarno nasih korena,onda je smesno olako se resiti coveka.U takvoj neravnopravnoj borbi sa ostalima i u slucaju povreda ilil otakaza,svaki igrac nam je bitan.Moze samo da nam donese nesto dobro,lose nikako.

    0
    0
    Odgovori
  3. BOGAMI,,JA SAm pratio maloga Kamitskog i da je Sale neznam koliko u pravu za to da ostane cisto Srbska reprezentacija,,Kamitskome je deda Valjevcanin,,on ima Srpsku krv,,i ne bih se ja ovakvog bisera tako tek odrekao,,,on je opak igrac,,,mozda za ovo euro basket prvenstvo,,sada ce na tim pozicijama Macvan ili Bjelica ,Erceg,,ko vec bude bio NA TOJ POZICIJI CETVORKE,,JEL ON SAMO TO MOZE ZA SADA U NASOJ REPREZEBTACIJI DA PROBA ZAIGRA,,, a bice svi,,BOGU HVALA,,,ALI POZVATI GA NA SIRI SPISAK PROVERITI GA DOBRO I ODLUCITI,,A NE TAKO OLAKO ,BISER KOJI CE3 BITI VELICINA,,,SAMO AKO GA POVREDE MIMOIDJU,,U N.B.A LIGI JE ON MEDJU PRVIM VIOLINAMA ZA 2 DO 3 GODINE,,,MALI UBIJA,,ALI KLASICNO KIDA KAKO IGRA,,,POSTUJEM SVAKU DJORDJEVICEVU ODLUKU I POTEZ,,,ALI OPREZNO,,,AKO SE VEC POKLAPAJU NEKE KRVNE VEZE I KOCKICE,,,ZA OVAKVU IGRACINU,,,NE BACATI DRAGULJ,,,TEK TAKO,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Кад ангажујеш странца да игра за репрезентацију твоје земље, то је имплицитно признање да је твоја земља инфериорна у односу на његову у том спорту. Репрезентација која жели да буде на врху не сме никоме унапред да признаје надмоћ.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter