3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TODORIĆ O BUBREZIMA, MREŽICI I ZVEZDI: Nije Zvezda San Antonio! Dešavanja iz Podgorice nisam video ni u najcrnjim filmovima!

Objavljeno: 25.03.15 u 00:12

Dragan Todorić rekao je dva dana posle utakmice Partizana u Podgorici da takve scene nije doživeo u nikada u karijeri, kao i da je Budućnost, jednostvavno, morala da pobedi u tom meču.

Partizan je poražen u Podgorici iako je imao veliku prednost od sedam poena na tri i po minuta pre kraja meča. Od tada crno-beli nisu uspeli da postignu nijedan poen, a ispostavilo se da je Budućnost do pobede došla trojkom Rejnoldsa posle, ispostavilo se, povlačenja mrežice od strane centra Podgoričana Darka Planinića.

– Sigurno je bilo mnogo važno da Budućnost dobije i da se otkloni i teoretska mogućnost da se dva srpska kluba ne nađu u finalu plej-ofa sa evroligaškom vizom u džepu. Zato je kulminacija sudijska odluka u finišu da se prizna trojka Rejnoldsa iako se mrežica ‘tresla’ od Planinića – rekao je Dragan Todorić za ‘Novosti’, a zatim se osvrnuo na uvrede upućene Dušku Vujoševiću na račun njegovog zdravstvenog stanja, kao i ubačene predmete sa tribina, kojima je bio šokiran.

– To nisam video ni u onim najcrnjim filmovima, niti može da mi dopre do mozga da je nekome moglo da padne na pamet da to uradi. Ne znam koja je životinja stradala za takve ‘potrebe’, nisam stručnjak za biologiju, ali nijedan cilj, čak ni tako veliki ulog, kao što je bio slučaj u našem meču, ne može i ne sme da ima takvo opravdanje – kaže Todorić, a zatim nastavlja:

– Ta masa koja je iz daljine ličila na gomilu gume, uklonjena je, ali je izostala konkretnija reakcija službenih lica, osim onog uobičajenog upozorenja o sportskom navijanju, nebacanju predmeta… Razumem tenziju, pa i pljuvanje, bacanje svega i svačega, jer sam toliko sam toga preturio preko glave za više od dve decenije sedenja na klupi. Sve može da prođe, iako nije u redu, ali bubrezi, to je stvarno bilo previše. Nažalost, nije i jedino.

Pored pomoćnika Velimira Gašića, ‘desna ruka’ Duška Vujoševića, Dragan Todorić, kaže da Zvezda jeste favorit pred polufinale ABA lige, ali da nije bauk kakvim je predstavljena.

– Pa, nije Zvezda San Antonio! Naravno da imamo adute, uostalom, kao i oni bez obzira na briljantan utisak koji su ostavili u dosadašnjem delu sezone. Sigurno je da su favoriti, ali bili smo, oni i mi, prošle sezone u velikoj prednosti, uoči fajnal-fora u ‘Kombank areni’, pa ste videli šta su uradili Cedevita i Cibona – objasnio je popularni ‘Toša’.

hotsport.rs       

0
0

3 Komentara

  1. PAPCI i BUBREZI..“NIVO INTELIGENCIJE“ AUTORA, SRAMNOG i JADNOG MU „DELA“..TREBALO BI SVI DA SE UGLEDAJU NA ORIGINALNOST PETRA GRBICA, ALI ZA TO JE POTREBNO IMATI-M*DA I MOZAK, UMESTO PAPAKA i BUBREGA !!! .!. XXAAXXAA .!. Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter