0
AdmiralBet ABA Liga

STIGLA KAZNA I PARTIZANU: Neće samo Zvezda igrati pred praznim tribinama na startu Superlige

Objavljeno: 25.03.15 u 16:28

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon potvrdio je da će pored Crvene zvezde, i Partizan dočekati start Superlige bez podrške navijača.

Obe kazne za naša dva najveća kluba datiraju još od velikog sukoba i tuče koja je izbila u prvoj utakmici prošlogodišnje finalne serije Superlige. Tada su posle sukoba Nelsona i Milutinova svi igrači uleteli na teren, tribine su ispražnjene, a meč se nastavio ‘tri na pet’. Brojčano jači igrači Zvezde su dobili taj meč, a sledeća utakmica kada je Partizan bio domaćin igrana je pred praznim tribinama.

Posle tog incidenta Partizan je kažnjen sa dve utakmice ne igranja pred domaćom publikom, a jednu je odradio u upravo pomenutoj trećoj utakmici plej-ofa za državnog prvaka. Tako će crno-beli meč drugog kola protiv Mega Leksa igrati podrške, potvrdio je direktor Superlige Srbije Leon Deleon za ‘Mondo’.

Takvim ishodom najviše će ‘ispaštati’ upravo ekipa iz Sremske Mitrovice, s obzirom da će tim Dejana Milojevića i prvo kolo igrati na gostovanju Cvenoj zvezdi bez publike.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter