0
Evropske lige

ROBINJO: Nisam imao pojma da ću igrati u Sitiju

Objavljeno: 25.03.15 u 10:31

Bivši napadač Mančester sitija i povratnik u reprezentaciju Brazila, Robinjo, priznaje da svojevremeno, dolazeći u klub iz Premijer lige, nije imao pojma da će zaigrati za ekipu s „Etihada“ sve do poslednjeg trenutka.


Robinjo je proveo svega 16 meseci u Mančester sitiju u eri kada je ovaj klub tek počeo da troši ogromne svote novca na angažman skupih i poznatih pojačanja, a nakon toga je otišao u Santos.

Danas, za ovaj klub se spekuliše da bi mogao da bude sledeća stanica u karijeri bivšeg selektora Srbije, Siniše Mihajlovića.

– Sećam se kada sam došao u klub bilo je ogromnih očekivanja – kazao je Robinjo za zvaničan sajt Mančester sitija.

– Znao sam tada da ću otići da igram u Englesku, ali nisam imao pojma u koji tim. Onda sam saznao da bi trebalo da odem u Siti, i bio sam srećan jer sam dobio priliku – priseća se zvezda tadašnjeg prelaznog roka.

– Međutim, saznao sam da ću igrati za Siti bukvalno u poslednjem minutu. Međutim, kada je reč o mojoj karijeri, uvek su se stvari dešavale na taj način – napominje Robinjo.

– Bilo je to nešto zaista važno, pošto je klub širom otvorio vrata za mene. Bio je to veliki transfer. U to vreme Siti nije imao toliko velikih imena u svom timu, ali je to bio klub koji je uživao podršku javnosti i poštovanje – kazao je Robinjo.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter