13
TimeOut

PROMENIO PRAVILA SLAGALICE: Takmičar u kvizu pokazao koliko voli Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.15 u 20:44

U kultnom kvizu Slagalica koji se već više od decenije prikazuje na Javnom servisu Srbije neretko se desi neka zanimljiva situacija, a ona koja je danas zapalila društvene mreže tiče se i navijačkog prepucavanja naša dva najveća kluba.

Naime opšte je poznat vic „Kako Dule Vujošević igra igru skočko“, pa se često desi da neki od takmičara baš tu kombinaciju predloži na samom startu.

Međutim, čini se da je iz suprotnog tabora konačno stigao dovitljjivi suparnik koji je na početku igre zatražio kombinaciju „volim-volim-zvezdu-zvezdu“. Voditeljka se na trenutak zbunila, ali je vrlo brzo protumačila poruku pa je upitala da li takmičar želi kombinaciju „srce-srce-zvezdea-zvezda“ i dobila je potvrdan odgovor.



hotsport.rs

0
0

13 Komentara

  1. iiiiiiii naravno… krenuli su partizanovci sa pljuvanjem… uvek ih je vise zanimala ZVEZDA!!!!kao i onog glupog vujosevica!!! kiss

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter