0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPREDSEDNIK PARTIZANA: Neka UO i trener Nikolić kažu svoje

Objavljeno: 25.03.15 u 11:08

Kao što je poznato, čelnici Partizana bili su blizu odluke o razrešenju dužnosti šefa struke tog kluba, Marka Nikolića.

Naime, u ponedeljak je javnost saznala da je Nikolić izgubio podršku svoje uprave.

Odmah nakon toga ime Zorana Milinkovića navedeno je kao ime naslednika Marka Nikolića na klupi crno-belih. Međutim, promocija je odložena.

Ipak, Marko Nikolić i dalje egzistira na mestu trenera tima iz Humske. Potpresednik Partizana Milorad Vučelić kazao je da je rešenje gorućeg problema neophodno.

– Mišljenja sam da o takvim stvarima ne može da odlučuje jedan, dva ili pet ljudi, već kompletan Upravni odbor. Treba da sednemo, analiziramo situaciju i vidimo šta je najbolje za Partizan u ovom trenutku – navodi Milorad Vučelić i nastavlja:

– Treba da se razgovara i sa Markom Nikolićem, čuti njegovu reč, sagledati sve aspekte. To je svakako jedna u nizu odluka, koja nas je dočekala, zato moramo da budemo temeljni i izvagamo pravo rešenje, najbolje u interesu kluba – jasan je Vučelić u razgovoru za Sport.

Kakav će epilog biti „slučaja Nikolić“ preostaje da se vidi. Kao što je poznato ovaj trener je tokom ove sezone,  već bio na rubu smene u jesenjem delu JSL, ali se tada od toga odustalo. 

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter