2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: Zvezda najtalentovanija ekipa u Evropi, Delije nas paralisale u Pioniru!

Objavljeno: 25.03.15 u 12:08

Trener košarkaša Albe Saša Obradović rekao je da njegov tim očekuje težak posao protiv Crvene zvezde u 12. kolu Top 16 faze Evrolige. 

– U prvom meču u Beogradu smo potpuno izgubili glave. Paralilsala nas je atmosfera u Pioniru i Zvezdina agresivnost. Za mene su oni najtalentovaniji tim u Evroligi, s obzirom na visinu i pokretljivost. Sviđa mi se njihov agresivan stil gre u odbrani, imaju visokog centra Marjanovića, koji im omogućava da pobede i mnogo bolje ekipe od nas. Nećemo imati lak posao, iako ćemo nastupiti u kompletnom sastavu – rekao je Obradović za sajt Evrolige.

 

Bek Albe Redži Reding rekao je da zbog trijumfa Panatinikosa nad madridskim Realom njegov tim mora da dobije skoro sve mečeve do kraja ako želi da se plasira u narednu rundu takmičenja.

– Nadali smo se da će nam Real malo pomoći, ali nije i moraćemo da idemo težim putem. Dobra stvar je što i dalje držimo sudbinu u svojim rukama. Zvezda nas je razbila u Beogradu, ali sada će biti drugačije. Igramo kod kuće i mislim da smo trenutno bolji nego pre osam nedelja – rekao je Reding.

Utakmica Alba – Crvena zvezda igra se u četvrtak od 20.15 sati u berlinskoj O2 areni. 

hotsport.rs/tanjug

0
0

2 Komentara

  1. Kaze jedan celavi cigan,ali ostali timovi ne misle tako zato ste tu gde jeste i to sto jeste topovsko meso velikanima el

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter