7
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NOVI TRENER PARTIZANA: Ne želim priču, samo rad!

Objavljeno: 25.03.15 u 15:51

Novi trener Partizana Zoran Milinković rekao je posle svoje promocije da jedva čeka povratak reprezentativaca kako bi bili kompletni na treninzima, kao i da od igrača očekuje više rada, a manje priče.

Zoran Milinković potpisao je ugovor do kraja sezone sa crno-belima, a na klupi je zamenio Marka Nikolića, koji je sa šest bodova prednosti spao na samo dva u prvih pet kola prolećnog dela sezone. Na promociji na stadionu Partizana bio je kratak i izjavio da od igrača očekuje veliki rad i da sve govore samo na terenu.

– Ovo je velika čast. Svestan sam ciljeva i obaveza u narednom periodu. Želim da sa saradnicima i igračima napravimo ono što od nas očekuje armija navijača. Neće biti lako, ali mislim da je sada trenutak za mnogo više rada, a manje priče – rekao je Milinković novinarima ispred stadiona Partizana.

On će prvi trening sa novim klubom odraditi sutra, a današnji trening vodiće dosadašnji pomoćnik prvog trenera Zvonko Varga. Da li će i dalje ostati u stručnom štabu ili će i tu biti promena, Milinković će odlučiti u narednih nekoliko dana.

– U narednih par dana odrediću stručni štab u dogovoru sa upravom klubaRadićemo sa ono malo igrača koji su nam na raspolaganju. Željno čekamo povratak reprezentativaca kako bismo bili kompletni – istakao je novi trener fudbalera Partizana.

Nakon što je sve postalo zvanično, usledile su reakcije sa različitih strana, a posebno interesantna bila je predsednika SD Partizan Duška Vujoševića.

hotsport.rs       

0
0

7 Komentara

  1. Pitanje za ljupu, sns bota, koliko je ofanzivni voždovac dao golova u poslednje tri utakmice, Milinkovicu g.. o jedno sve ti j…m smrade

    0
    0
    Odgovori
  2. ma daj pustite milinkovica jos nije seo na klupu pricate pa gde god je radio ekipe su igrale napadacki ofanzivno u ovom momentu najbolje resenje za trenera sta je trebalo sa nikolicem da izgubimo titulu kao prosle godine kuci nismo mogli da pobedimo nikoga

    0
    0
    Odgovori
    • A gde su to njegove ekipe igrale napadacki,Grobari braco treba mu pruziti podrsku kad je vec dosao iz inata da uzmemo titulu,a UPRAVA NAPOLJE!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter