0
Fudbal

NANI JE SIGURAN: Pobedićemo Srbiju!

Objavljeno: 25.03.15 u 19:19

Pored Kristijana Ronalda Nani je jedna od najvećih uzdanica reprezentacije Portugala pred duel sa Srbijom, a on ima jasnu poruku pred nedeljni okršaj.

Nani je dugo godina igrao sa Kristijanom Ronaldom u Mančester Junajtedu, osvojio je i Ligu šampiona 2008. godine u Moskvi. Sada želi da sa njim ponovo dobre partije i u nacionalnom dresu, a protiv Srbije obećava samo pobedu. Nju bi posvetio selektoru Fernandu Šantošu koji će u nedelju izdržavati suspenziju koju vuče još sa Svetskog prvenstva u Brazilu kada je sedeo na klupi Grčke.

– Svi znaju koliko je važno da trener prati utakmicu sa klupe ali je više od toga bitnije to da li ćemo ostvariti pobedu nad Srbijom. Siguran sam da ćemo obradovati selektora. Svesni smo važnosti utakmice i svi ćemo dati maksimum da je odradimo na najbolji mogući način – objasnio je Nani.

Sličnog mišljenja je i njegov saigrač iz veznog reda reprezentacije Portugala, Žoao Mutinjo.

Srbija je opasna ekipa sa odličnim pojedincima. Proučili smo njihove vrline, ali ipak se fokusiramo samo na sebe i videćemo šta je potrebno za tri boda. Naš cilj je uvek isti, svaku utakmicu želimo da dobijemo – istakao je Mutinjo.

Utakmica 5. kola grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj između Portugala i Srbije igra se u nedelju od 20:45h.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter