2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ISKRENO ILI IRONIČNO: Šta je bivši igrač Zvezde poručio novom treneru Partizana? (FOTO)

Objavljeno: 25.03.15 u 19:34

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine Nikola Lazetić imao je zanimljivu poruku za novog šefa stručnog štaba Partizana Zorana Milinkovića.

Nikola Lazetić i Zoran Milinković zajedno su sarađivali u Vojvodini u sezoni 2010/2011 i od tada među njima vlada prijateljstvo. Fudbalskom Srbijom danas je odjeknula vest da je Partizan smenio Marka Nikolića i za trenera prvog tima postavio upravo Milinkovića, što je izazvalo dosta komentara.

Veći je broj navijača Partizana koji su bili protiv novog trenera, a ova promena se dopala i pojedinim simpatizerima Crvene zvezde. Među njima i Nikoli Lazetiću, koji je na instagramu imao zanimljivu poruku za svog prijatelja ‘Kizu’ Milinkovića.

Napisao je: ‘Velikom treneru i još boljem ČOVEKU želim da čestitam jer je ostvario svoj san! Puno sreće Zoki!’, pohvalio je Lazetić Milinkovića, ali je kao haštag stavio ‘Zvezda šampion’, što ipak ukazuje na to za koga će navijati bivši fudbaler beogradskih i novosadskih crveno-belih.

 

A photo posted by nikolalazetic (@lazeticnikola17) on

 Screenshot_1

Kako ste vi shvatili ovu poruku Lazetića?

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Gle, ova tuka naučila slova… Jeste da mu pravopis škripi malo, ali je i ovo za njega veliko kao kuća! 🙂 Čestitam Džoni! ( Sem ako nije neko drugi u tvoje ime iskucao tvit) :)))

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter