2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOK JEDNI SMENJUJU, DRUGI PODRŽAVAJU: Delije na sastanku uputile jasnu poruku Lalatoviću!

Objavljeno: 25.03.15 u 16:56

Partizan je danas smenio svog trenera posle lošeg starta prolećnog dela prvenstva, a na drugoj strani Topčiderskog brda sve deluje mnogo ‘ružičastije’. Navijači aktuelnog šampiona Srbije su danas u prepodnevnim satima imali sastanak sa trenerom Nenadom Lalatovićem.

Crvena zvezda može biti prezadovoljna sa uvodnih pet kola prolećnog dela sezone. I pored kiksa u Nišu u prvom meču, usledila je serija od četiri pobede i uz neuspehe Partizana zaostatak za liderom se istopio sa minus šest, na samo minus dva. Samim tim, i titula je postala mnogo bliža.

Navijači, popularne, ‘Delije’ takođe su zadovoljni razvojem situacije, pa su danas imali prepodnevni sastanak sa trenerom Nenadom Lalatovićem u kojem su pružile bezrezervnu podršku njemu i igračima, ali i upozorili. Obavezali su šefa stručnog štaba da se baš navijačima požale ukoliko neko od fudbalera bude pravio problem u svlačionici.

To možda i prevazilazi njihove ingerencije i zaduženja, svakako da postoje druge instance kojima bi se Lalatović obratio u takvoj situaciji. U svakom slučaju, crveno-beli igrači i navijači nastavljaju jedinstveni u borbi za 27. titulu šampiona Srbije.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter