0
Evropske lige

TRANSFER NA POMOLU: Gvardiola odvodi kapitena ‘Orlova’ u Bajern

Objavljeno: 24.03.15 u 11:29

Iako se prethdonih dana šuškalo da je uprava Čelsija spremna da pokrši svoje principe i da Banetu Ivanoviću ponudi višegodišnji ugovor iako ima više od 30 godina, to se još nije dogodilo.

Čitavu situaciju oko ugovora kapitena reprezentacije Srbije iz prikrajka motre i ostali najveći evropski klubovi koji tu vide svoju šansu da se domognu njegovih usluga.

Kao što je poznato, ugovor Branislava Ivanovića sa Čelsijem ističe 2016, a želju za ovim momkom su već pokazali PSŽ i Real, a sada nemački „Bild“ ističe da Pep Gvardiola hoće da ga ima u moćnom Bajernu.

On je nezadovoljan konkurencijom na mestu desnog beka i u planu mu je da upravo tu pojača svoj tim, a reprezentativca Srbije vidi kao idealno pojačanje.

U klubu smatraju da bi to što mu ugovor ističe 2016. godine moglo da spreči Čelsi da traži ogroman novac za obeštećenje.

Takođe računaju na Čelsijevu politiku da igračima starijim od 30 godina ne nude ugovore na više od godinu dana, ali Žoze Murinjo je već govorio o tome i rekao da klub razmišlja da napravi izuzetak i da 31-godišnjem Srbinu ponudi višegodišnji ugovor, piše goal.com/rs.

Hoće li do ovog transfera na kraju doći, pokazaće vreme.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter