0
Domaći fudbal

TRADICIJA SE NASTAVLJA: Nema fudbala za Uskršnje praznike!

Objavljeno: 24.03.15 u 14:35

Zajednica Superligaša Srbije izdala je saopštenje na svom sajtu da će utakmice 22. kola elitnog takmičenja biti pomerene zbog Uskršnjih praznika, što znači da se „bubamara“ neće zakotrljati u subotu i nedelju.

Zbog revanš utakmica polufinala Kupa Srbije mečevi prvenstva biće održani u dva dana četvrtak 9. aprila i ponedeljak 13. aprila. U četvrtak će se sastati Radnički Niš – Spartak, Vojvodina – Napredak, Crvena zvezda – Borac Čačak i Radnički Kragujevac – Donji Srem, dok će u ponedeljak koplja da ukrste Jagodina – Novi Pazar, Mladost L – Voždovac, ODK Beograd – Partizan i Čukarički – Rad.

Podsetimo, prošle godine je Zajednica Superligaša Srbije donela odluku da se tokom Vaskrsa ne igraju utakmice domaćeg prvenstva, a prvi koji su bojkotovali fudbal zbog jednog od najvećih hrišćanskih praznika bili su navijači Crvene zvezde – Delije. Posle su se pristalice mnogih klubova solidarisale sa Delijama, te JSL nije imala drugog izbora.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter