0
Evropske lige

SLAMKA SPASA ZA ‘MLEKADŽIJE’: Vlasnik NBA-ligaša kupuje Parmu?

Objavljeno: 24.03.15 u 21:31

Kako renose italijanski mediji bankrotiranu Parmu, člana Serije A, mogla bi da kupi grupa biznismena iz Kanade, a predvodi ih vlasnik Toronto Reptorsa.

Bez prave privatizacije nekada veliki klub, a sada bankrotiran član Serije A Parma, propašće. Neki bi rekli, to će se desiti i sa našim najvećim klubovima, no, možda je klub sa ‘Enio Tardinija’ ugledao svoje svetlo na kraju tunela. Posle oduzimanja bodova, hapšenja predsednika kluba i velikog finansijskog fijaska, našao se kupac za ovog, nekada velikana evropskog fudbala.

Naime, kako prenosi italijanska štampa, Parmu bi mogla da preuzme grupa ljudi iz Kanade, koji već imaju iskustva u svetu sporta. U pitanju su biznismeni koji već poseduju fudbalski klub Toronto u MLS ligi i NBA franšizu Toronto Reptorse.

Da u ovoj priči ima istine potvrđuje i informacija da je kapiten Parme Alesandro Lukareli razgovarao sa predsednikom FS Italije, kao i pomenutim kanadskim biznismenima o preuzimanju kluba. Dolaze li bolji dani za ovaj klub sa velikom istorijom, pokazaće naredni dani.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter