1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAMOPOUZDANJE POVEĆANO: Trka s Partizanom je tek počela

Objavljeno: 24.03.15 u 10:41

Ono o čemu su sanjali u stručnom štabu Crvene zvezde pred start prolećnog dela JSL, to se, zapravo, i dogodilo.

Fudbaleri Partizana kiksirali su iz kola u kolo, a crveno-beli su lagano, ali sigurno, topili prednost večitog rivala. Ona sada iznosi svega dva boda, a pred ekipama je reprezentativna pauza od dve nedelje.

Lalatović ne želi euforiju u svlačionici i poručuje da je šampionska trka – tek počela.

– Trka tek počinje, razlika je manja, ali do kraja lige i Zvezda i Partizan imaju velika iskušenja. Mi više nismo suvereni kao nekad, bolji smo od ostalih ekipa u ligi 10-15 odsto i samo ako damo maksimum možemo da osvajamo bodove. Videlo se to u prolećnom delu. Zato mogu da ponovim, niko ne može da tvrdi da će pobediti sve mečeve do kraja – jasan je trener crveno-belih.

Smanjena razlika neće povećati pritisak na Crvenu zvezdu, smatra Lalatović, iako je cilj sada lakše dostižan.

– Mi smo sada bliži crno-belima, ali nas ova razlika neće dodatno opteretiti. I ne sme, jer smo i pred start proleća rekli da ćemo sve učiniti da odbranimo titulu, svesni da će nas svaki rival dočekati na „nož“. Za sada se dobro nosimo sa izazovima, osvojili smo 13 bodova, igramo bolje, efikasnije. Ja sam trenutno zadovoljan bilansom – naglašava Lalatović, prenosi portal redstarfamily.info i nastavlja:

– Negativnosti smo iskazali protiv Napretka. Sopstvenim grešakama omogućili smo rivalu da stvori nekoliko čistih zicera i to ne sme da se ponavlja. Ali, opet, to je posledica potpune ofanzive koju smo forsirali posle Niša i koja je, ruku na srce, i donela smanjenje razlike u odnosu na Partizan – smatra Lalatović.

Trener crveno-belih zamerio je novajliji Parkeru da previše pažnje poklanja postizanju pogodaka:

– Opteretio se malo golovima. Da nije bilo tako mogao je da zabeleži dve asistencije i da lakše dođemo do bodova. Međutim, on je pravo pojačanje, vredan je, radan, daje sebe na terenu i njegov doprinos je vidljiv. Prava je šteta što nemamo Lukovića. Sa njim bi sve bilo lakše i bolje – podvukao je Lalatović.

Zanimljivo, jedan od bivših navijača Crvene zvezde osuđen je zbog prodavanja droge. Više o tome čitajte ovde.

 Hotsport

0
0

1 Komentara

  1. kak ve veze ima taj mafijas navijac zvezde koji je dilovo drugu sa ovom izjavom Lalatovica,,,,,halo novinari de se malo opametite ako ste sportski portal bavite se sportom ,,,ako niste bavite se cnom hronikom!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter