1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PASPALJ: Zvezda je kvalitetnija od Partizana, biće puno tenzija!

Objavljeno: 24.03.15 u 23:54

Nekadašnji igrač Partizana i aktuelni potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Paspalj ističe da je situacija u našoj košarci veoma napeta i da treba biti veoma oprezan pred duele Partizana i Zvezde u polufinalu ABA lige.

Žarko Paspalj je u dva navrata nosio dres Partizana, ali kaže da je Crvena zvezda trenutno ipak kvalitetnija od najljućeg rivala i da ima veće šanse za prolaz u Evroligu i finale regionalnog takmičenja.

– Partizan je propustio veliku šansu da pobedom protiv Budućnosti u Podgorici završi kao drugi i sezonu, koja je bila jako loša iz milion razloga koje smo toliko puta čuli, pretvori u vrlo uspešnu. Ovako, čini mi se da Partizan igra sa kvalitetnijim protivnikom, ima neke šanse, te šanse nisu preterane, ali u pet utakmica, na mali broj dana, biće zanimljivo, ali šta će biti – ne znam – rekao je Paspalj, a prenosi ‘Tanjug’.

On je istakao da pred ovu polufinalnu seriju treba biti veoma oprezan, s obzirom na velike tenzije koje vladaju između naša dva najveća kluba.

– Najvažnije je da to protekne u najboljoj mogućoj organizaciji i bez nereda. Ovo ne govorim slučajno, mislim da je situacija krajnje napeta i nezgodna kada su utakmice između Partizana i Zvezde u pitanju. Videli smo šta se dešavalo u Podgorici, te slike su nam postale nešto vrlo prepoznatljive i koristim priliku da apelujem, da se organizaciono povede puno računa kako bi se izbegle nezgodne situacije na terenu koje nemaju veze sa košarkom – objasnio je Žarko Paspalj.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Sram te bilo…tako nesto da pomislis a kamo li da kazes…partizan te digao do neba a ti tako…ti si nista od coveka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter