0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

OKUPILI SE PORTUGALCI: Ronaldo nasmejan, Pepe povređen?

Objavljeno: 24.03.15 u 22:54

Na okupljanju fudbalske reprezentacije Portugala pred meč sa Srbijom sve oči bile su uprte ka Kristijanu Ronaldu, koji je, kako izveštavaju portugalski mediji, bio nasmejan pri susretu sa selektorom Santošem i oran da predvodi tim do nove pobede.

I pored poraza od Barselone, kao i njegove nervoze ispoljene na tom meču, Kristijano Ronaldo je bio vidno raspoložen na okupljanju nacionalnog tima Portugala. To je najviše zanimalo portugalske medije i kao da je sa njegovim osmehom svima postalo mnogo lakše pred duel sa Srbijom. Jasno je da je on ključna figura i da će od njega pretiti najveća opasnost našoj odbrambenoj liniji.

Međutim, ono što su pokušali, a nisu uspeli da sakriju Portugalci, jeste povreda još jednog fudbalera Reala iz Madrida, Pepea. Naime, njegova povreda je opisana rečima da nije sto posto spreman, iako nije bio ni prisutan na prvom okupljanju reprezentacije naših protivnika.

Zanimljiv duel vodiće se između nekoliko bivših saigrača, a najviše ih ima iz tima Benfike, čiji su dres prošle sezone nosila čak osmorica fudbalera iz Srbije. Andre Gomeš jedan je o igrača Portugala koji je igrao zajedno sa Lazarom Markovićem, Filipom Đurišićem, Nemanjom Matićem

– Matić, Marković i Đuričić i ja se vraćamo na stadion koji nam budi lepe uspomene. Prijatelji smo iz vremena kada smo igrali za Benfiku, ali kada počne meč, zaboravićemo na to prijateljstvo – kaže Andre Gomeš, sada vezista Valensije i Portugala. 

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter