0
Košarka

NBA: Tripl-dabl Evana Tarnera, Hardenu ubacio 44, Mirotić blistao (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.15 u 08:25

U nastavku takmičenja u NBA ligi noćas je na programu bilo tek šest utakmica.

Veče je počelo u Indijanopolisu u kojem su domaći Pejsersi imali prilike da posmatraju šou Džejmsa Hardena. MVP kandidat tima iz Teksasa imao je novo suludo veče, noćas je ubacio 44 uz 7 asistencija i odveo je svoj tim do pobede.

Sjajni Harden je iz igre šutirao 10-21, a na liniju penala, po svom običaju, otišao je čak 22 puta i pogodio 21. Džoš Smit je ubacio sa klupe 18 poena, a trener Kevin Mekhejl je zaradio i manji problem pošto se na povredu ruke požalio plejmejker Patrik Beverli

Ekipe Bostona gostovala je u Bruklinu u duelu ekipa koje se bore za osmu poziciju na tabeli Istočne konferencije, poslednju koja garantuje nastupe u plej-ofu.

Seltiksi su stigli do pobede zahvaljujući drugom tripl-dablu u sezoni sjajnog Evana Tarnera. Bivši 2. pik s drafta veče je okončao sa 19 poena, 12 asistencija i 10 skokova za novi trijumf tima trenera Breda Stivensa.

Ejveri Bredli je dodao 20 poena, Tajler Zeler i Keli Olink su ubacili po 18, pa odličan učnak Bruka Lopeza koji je ubacio 31 poen nije pomogao Netsima

Ekipa Memfis Grizlisa lako je savladala nemoćni Njujork. Do trijumfa ih je predvodio Zek Rendolf sa 23 poena. Minesota je posle produžetka pobedila Jutu, trijumf im je doneo Zek Lavin koji je ubacio 27 poena uključujući i trojku za izjednačenje na manje od 10 sekundi pre kraja meča kojom je došlo do produžetka.

A onda je Nikola Mirotić potvrdio kandidaturu za nagradu rukija godine povevši još jednom svoj Čikago do pobede, ovog puta nad Hornetsima.

Sjajni Crnogorac odigrao je četvrtu vezanu partiju sa 25+ poena, noćas je ubacio 28. Pratio ga je Pau Gasol koji je pridodao 27 uz 12 skokova. U ekipu Bulsa vratio se Ol-star Džimi Batler koji je upisao 19 poena uz netipično loše procente šuta iz igre 6-20.

I na kraju Golden Stejt Voriorsi demolirali su Vašington Vizardse nanevši im treći vezani poraz. Zablistao je Stef Kari sa 24 poena. U postavu „Ratnika“ vratio se i Klej Tompson, ali je odigrao ispod 20 minuta i ubacio tek 7 poena.

Prethodni izveštaj možete pročitati ovde.

Rezultati:

Indijana – Hjuston 100:110
Bruklin – Boston 91:110
Njujork – Memfis 82:103
Čikago – Šarlot 98:86
Juta – Minesota 104:106
Golden Stejt – Vašington 107:76

Hotsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter