0
Fudbal

MOŽDA SRBI NISU ATRAKTIVNI: Portugalci mame navijače niskim cenama karata

Objavljeno: 24.03.15 u 20:53

Fudbalski savez Portugala odredio je cene karata za kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo protiv Srbije, koji se u nedelju igra na lisabonskom stadionu da Luž.

Portugalcima meč sa Srbijom neće biti toliko odlučujući, koliko hoće našoj reprezentaciji, ali i pored toga fudbalski savez ove mediteranske zemlje odlučio je da odredi primamljive cene karata za ovaj meč. Za ulaz na stadion potrebno je izdvojiti od 10 do 20 evra u zavisnosti od mesta na tribinama, ali taj iznos svakako se može paralelno uporediti sa cenama utakmica naše selekcije u Beogradu.

S obzirom da portugalska publika nema svakog dana priliku da gleda Kristijana Ronalda uživo, može se reći da su cene zaista povoljne.

Zanimljivo, utakmica izmešu Portugala i Srbije igra se na lisabonskom stadionu ‘da Luž’, na kome svoje mečeve igraju još jedni ‘orlovi’, igrači Benfike. Meč se igra u nedelju sa početkom u 20 časova i 45 minuta.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter