0
Fudbal

FOTO: FSS.RS

‘ORLOVI’ PONOVO SKUPA: Škuletić i Kostić ostvarili san

Objavljeno: 23.03.15 u 13:50

Novi fudbalski reprezentativac Srbije Petar Škuletić rekao je da ne bi imao ništa protiv da mu debi u državnom timu bude identičan debiju u dresu Lokomotive iz Moskve. 

Škuletić je u svom prvom meču u Rusiji postigao jedini gol za trijumf protiv Rostova, a idealan scenario bio bi da isto to uradi u Lisabonu protiv Portugalije.

 

– Poziv u reprezentaciju za mene je ostvarenje sna. Znam kakva je konkurencija, ali daću maksimum na treninzima i spreman sam, za onoliko koliko kaže selektor, minut, pet ili devedeset – izjavio je Škuletić na okupljanju nacionalnog tima u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Visoki golgeter dodao je da poznaje sve saigrače, neke više, neke površno, ali da će sve biti u redu do duela sa Portugalcima koje predvodi najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo.

– Oni imaju svetske igrače, znamo njihov kvalitet, ali mi idemo na pobedu.

Drugi debitant Filip Kostić rekao je da je ovo za njega ostvarenje sna.

– Kao dečak sam sanjao da zaigram za nacionalni tim. Sada mi se ispunila ta želja. Šta znači igrati za državni tim najbolje sam osetio u baražu mlade reprezentacije protiv Španije. Isti takav osećaj imam i sada među A reprezentativcima – rekao je debitant Kostić.

On je prezadovoljan kako je primljen među iskusne igrače i oduševljen atmosferom.

– Atmosfera u nacionalnom timu je identična kao i u mladoj reprezentaciji. Postoji zajednički duh i jedinstvo, koji su nas u mladoj selekciji i doveli do evropskog prvenstva. Meni je lako da se uklopim u takav kolektiv  – kazao je Kostić o svojim prvim utiscima.

Utakmica između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati u Lisabonu.  

Podsetite se kako je Škuletić nedavno bio heroj moskovske Lokomotive.

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter