0
Fudbal

FOTO: FSS.RS

OBRADOVIĆ: Srećan sam što sam ponovo u reprezentaciji

Objavljeno: 23.03.15 u 14:55

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije Ivan Obradović rekao je da je privilegija ponovo biti u društvu sa najboljima i poručio da još ima šanse da se izbori plasman na šampionat Evrope.

– Srećan sam što sam ponovo ovde, motivisan sam, poziv je velika nagrada za mene i nadam se da ću pomoći u nastavku kvalifikacija – izjavio je Obradović na okupljanju nacionalnog tima u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Levi bek Mehelena istakao je da u ekipi ima dosta novih igrača u odnosu na njegov poslednji meč, pre dve i po godine protiv Švedske, kada je selektor bio Siniša Mihajlović.

– Poznajem sve momke, radi se o dobrim igračima i nadam se da ćemo uspeti da preokrenemo situaciju, koja trenutno nije pozitivna. Verujem da imamo kvalitet za podvig, matemtika govori da imamo šanse i potrebno je verovati – zaključio je Obradović.

Obradović je za reprezentaciju Srbije odigrao 20 utakmica, postigao jedan gol i bio je član tima koji je učestvovao na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. godine.

Utakmica između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati u Lisabonu. 

Podsetite se šta su na okupljanju reprezentacije rekli Petar Škuletić i Filip Kostić.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter